Fondacija Narodne biblioteke Srbije ostvarila je projekat „DIGITALNE BIBLIOTEKE – EDUKACIJA”
pod pokroviteljstvom Ministarstva za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacije. Osnovna ideja je da se aktivnostima u okviru projekta učini korak više ka unapređenju digitalizacije kulturnog nasleđa u Srbiji.
Projekat je 2014. godine od strane JISA - „Jedinstveni informatički savez Srbije” dobio „Posebno priznanje” za postignute rezultate.

U okviru projekta urađena je i brošura Edukacija u digitalizaciji koja ima za cilj da predstavi proces digitalizacije, a namenjena je zaposlenima u kulturi kao i budućim mladim stručnjacima iz oblasti zaštite kulturnog nasleđa i bibliotekarstva.

Brošura

Координатор пројекта
Мирољуб Стојановић

Aseguranza de carro barata Carlsbad CA

vesti

Moderator: misa.stojanovic

Aseguranza de carro barata Carlsbad CA

Postod Seguro de Carro » Pet Okt 20, 2023 4:58 pm

Compra de seguros para autos Cuales son los mejores seguros de coche Buscador de seguros baratos Cotizacion de mi auto Seguros usa Mejores seguros de coche a todo riesgo Carlsbad CA Precios seguros de autos contra terceros Seguradora de veiculos Seguros para carros baratos Cotizar el seguro de mi auto Contratar seguro de auto online Seguros de coche baratos para jovenes

Buscador de seguros de autos Niceville FL
Mejor precio seguro coche Miami Lakes FL
Cuanto pago de seguro automotor Solana Beach CA

Seguro de coche para un mes La caja seguro automotor imprimir poliza Valoracion seguros coche Cotizar carros Seguros de coches clasicos Mejor precio seguro coche Agencia segura Seguro coche todo riesgo

Asegurar mi auto por internet Richmond CA
La caja de ahorro y seguros automotor Burleson TX
Seguro a terceros mas barato Bedford TX
Calcular precio de seguro de coche Commerce CA
Nombres de aseguradoras de autos Tyler TX

Contratar seguro de coche Plantation FL Comparativa seguros coche Huntington Beach CA Calcular el precio de mi coche Enterprise NV Como funcionan los seguros para autos Rockwall TX Calcular el seguro de coche mas barato Bradenton FL 5701948
Seguro de Carro

Pridružio se: Uto Feb 28, 2023 11:34 am
Ime i prezime: Seguro de Carro
Ime institucije: 81327172415

Povratak na Vesti